sábado, 4 de junio de 2011

LA MUJER, EL GRAN DESCONOCIDO!

4 comentarios:

  1. Millorar:
    1. Presentació de l'activitat final i acomiadament.

    2. La composició: els títols segons el contingut, per favor. Ha de ser significatiu per a tothom. Els tamanys, ha d'haver proporcionalitat.

    3. L'estil de tots els elements: trieu elements del mateix estil i veureu com millora l'aspecte. El fons és prou hippie, per què no la resta?

    4. Ha d'estar complet i falta un decàleg que correspon a l'activitat 4.

    ResponderEliminar
  2. També heu de fer més indicacions amb els stickers sobre qui són les dones, quin tema tracta el vídeo. Entenc que és un esborrany però m'haveu d'avisar quan estiga acabat o la nota que té es manté, val?

    ResponderEliminar
  3. Mireu de posar un títol a l'entrada més clar i indiqueu quina activitat esteu fent, qui sóu. Tampoc estaria malament que s'acomiadareu.

    ResponderEliminar
  4. Mireu el mural i reviseu: el títol (poseu el del tema o poseu un més clar i engrescador), el link de les mesures, ompliu més tot l'espai del mural, feu els elements més grans i de millor lectura (inclinats??) i sobre tot, no feu faltes d'ortografia!!!! Elimineu l'espai en blanc del final de l'entrada ... Reviseu totes les recomanacions i vos quedarà fantàstic.

    Pense que heu fet un magnífic treball durant tot el curs i més al final. Ha estat un goig treballar amb vosaltres. Felicitacions.

    ResponderEliminar